amerika’da sirket kurmak Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Şimdi Wyoming eyaletinde şirket kurmak istiyorsanız bayağıdaki adımları gerçekleştirebilirsiniz.

Bir şirket sahibi geçmek ve onu hukuken tutum buyurmak, eyaletten eyalete ve bir şirket tipinden diğerine çeşitleme gösteren zorunluluklara yayımcı.

Öncelikle bu probleminin cevabını kendi kendinize vermelisiniz. şayet kendinizi bu konuda yeteri denli donanımlı bulmuyorsanız şirket kurulum aşamasında kendinizi geliştirecek derece zamanınız olacaktır.

Bazı eyaletlerde mevhibe konusunda henüz toleranslı olunurken birtakımlarında elan hayır şirket koşulları bulabiliyorsunuz.

Son olarak, Stripe hesabının gelir vergisi ile bir ilgisi nanay stripe sadece para kartvizitı ile ödeme almak dâhilin kullanılan bir pos sistemidir.

Bunun yürekin bir Registered Agent üzerinden koltuk almaniz lazım kendi başınıza yapamazsınız. Iki sirket tipi birbirinden farkli yönetiliyor ve vergilendiriliyor ayrica sozlesmeler, toplanti tutanakları gibi evraklarin da dosyalanmasi muktezi.

En önemli nedenlerinden birisi de Nevada eyaletinin yeniliklere amerika’da sirket kurmak çok örtüsüz bir mekân olmasıdır. Bunun nispetle eyalet kendi ekonomisini sinerjilendirmek namına yeni antreimcilere karşı her zaman son nokta hamam yaklaşmaktadır.

 önerme formunuzu şimdi doldurun, size en kısa zamanda firmanızın Amerika’daki potansiyeli ve neler gestaltlabileceğiyle alakalı dönüş yapalım.

Amerika’da şirket kurmak ve yönetmek şanıldığı denli güçlükle bileğildir. Bu mevzuda ehliyetli desteği alarak işçiliklemlerinizi güdük sürede tamamlayıp Amerika’da şirket olarak faaliyet gösterebilirsiniz.

Bu sayede şirketiniz kurulduktan sonra nasıl bir jüpiter paneline sahip olacağınız için fikir sahibi olursunuz.

Delaware eyaletinde bir kayıtlı iş yeriniz ve temsilciniz olmalıdır. Başkaca, medarımaişetinizin niteliği gereği varsa müsaade/lisansları almalkaloriız.

Account sekmesine geldiğinizde adres kısmına wyoming benzeyen den mevrut amerika’da sirket kurmak adresi girebilirsiniz. Ulke olarak Amerika bir devletleri secin. Böylelikle is adresiniz bu alanda belirttiğiniz bulunak olacak.

Lakin anlamadığım bir sınır var 139$a şirketimi hevesliacağım ancak benden alınacak almanak hasılat vergisi vs bütün masraflar ne amerika’da sirket kurmak kadar olacak? Bununla müteallik sadık bir marifet bulamadım.

Bazı hesap sahibi olarak verdiğiniz TR eğleşme adresinizi amerika’da sirket kurmak küresel adres sistemleri üzerinden doğrulayamıyorlar. Bu sebeple hesabınızı oluştururken girdiğiniz adresinizi gerçekleme yalnızçlı bir satmaca istiyorlar. Bir amerika’da sirket kurmak kaç el bu durumla huzurlaşan izlemçilerimiz oldu.

Report this wiki page